Tělísko a kdy mohu otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: asi před týdnem mě bylo vytaženo tělísko a Mudr. mě doporučil, že mám nechat projít jednu menstruaci a pak se mohu pokusit o otěhotnění. Jenže při styku se pohnula ochrana a vše vyteklo mimo ochranu a měla jsem to i na vnitřku pochvy. Jen by mě zajímalo jestli je možnost těhotneství a jestli by to mohlo dopadnou dobře nebo špatně s následky....jinak nevím proč by Mudr. říkal že první měsíc nechat menstruaci aby se to dalo ve vnitř dohromady. Snad jsem to popsala dobře a nějak mě odpovíte. Přeji hezký den :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět v takovém případě můžete. Jestliže skutečně otěhotníte a těhotenství bude zdárně pokračovat, nemusíte se obávat žádných mimořádných komplikací. Otěhotnění je důkazem toho, že je děloha na těhotenství připravená.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: