Tělísko a těhotenství

Dobrý den, má již podruhé zavedené nitroděložní tělísko, netrpěla jsem na záněty, ale nyní přemýšlíme s přítelem o miminku, bylo ny to mé první těhotenství, mám strach, jestli miminko donosím, tenkrát mě nikdo pořádně neinformoval o rizikách (poškozená sliznice po zavední tělíska a snížená možnost uchycení). Budu mít šanci otěhotnět?Jsou ta rizika hodně veliká?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nechte to tělísko vyndat a začněte zkoušet miminko. Zánět byste poznala a o poškození sliznice zatím nepřemýšlejte, není tak časté. Spíše jsou potíže u dlouhodobě zavedených nehlídaných tělísek. A pokud máte Mirenu, tak se nebojte vůbec.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: