Tetanovka a viroza

Dobry den.V den ockovani na tetanus me zacalo bolet v krku a za tri dny pi vakcine jsem dostala virozu.Je to problem?Mam problemy s imunitou.Moc dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, situace, kterou popisujete se občas stává, v době očkování jste byla v inkubační době onemocnění. Dodržujte doporučení ošetřujícího lékaře. Na účinnost očkování onemocnění nebude mít žádný zásadní vliv. Přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: