Trichomonias vaginalis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda mohu mít nějaké následky do budoucna? Je mi 23 let a před 1,5 rokem jse měla pohlavní styk s přítelem, se kterým již rok nejsem. Od té doby jsem jiného sexuálního partnera neměla. Nyní mi při gynekologické prohlídce byl proveden výtěr na kultivaci kvůli výtoku z pochvy a byla zjištěna Trichmononias vaginalis. Teď se léčím a pak mám jít na kontrolní výtěr. Může to do budoucna nějak ovlivnit můj zdravotní stav, až budu chtít mít děti.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že při adekvátní léčbě se nemusíte obávat žádných trvalých následků.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sex po internetu? Pozor na skryté pasti…
Články: Sex po internetu? Pozor na skryté pasti…
Internet jako samozřejmá...
Bronchiální astma
Články: Bronchiální astma
Bronchiální neboli...
Sexuální praktiky, u kterých (ne)hrozí nákaza žloutenkou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Rakovina prostaty (2. díl)
Články: Rakovina prostaty (2. díl)
V časných stadiích rakoviny...
Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Články: Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Skutečný počet uživatelů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: