Triregol

Dobrý den,z důvodu neustálých nežádoucích účinků (špinění) při užívání antikoncepce (EVRA,Harmonet,Cilest) mi lékařka předepsala třífázovou antikoncepci Triregol. Dočetla jsem se, že však tento druh není přiznivý k pleti a já trpím lehkou formou akné. Není tedy na škodu užívání této antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, reakce na antikoncepsi je velice individuální. Nlze tedy dopředu určit zda je u vás užívání vhodné či nikoliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: