Triselna kyla

Dobry den, tak je to 10 den co jsem po operaci triselny kyly, zrovna dneska jdu na vyndavani stehu a chtel jsem se zeptat, zdali bych mohl o vikendu zacit pomalu s posilovanim, ve zprave mam napsano, ze zatez plna mozno po vyndani stehu bez omezeni, bolesti citim uz jen nepatrne, dekuji moc za vasi odpoved.

Odpověď odborníka:

Nenapsal jste, zda se jedná o operaci tříselné kýly laparoskopickou nebo otevřenou technikou. To je pro zátěž důležité.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: