Trombóza?

Dobrý den, Je mi 21 let, užívám HA již pět let, nekuřačka, velmi hubená postava, sedavé zaměstnání. Již přes 14 dní mě bolí levé lítko (žíly). Před týdnem jsem navštívila praktického lékaře, který mi shlédnutím a pohmatem nohy nařídil brát lék detralex. Noha bolí stále stejně, není nateklá, jen mě bolí a necítím, po týdenním užívání detralexu, zlepšení. Bolest trvá i v klidovém stavu. Je možné, že se jedná o trombózu? V rodině trombózu nikdo neměl, proto jsem nebyla vyšetřena na mutace. Měla bych znovu navštívit praktického lékaře?

Odpověď odborníka:

Trombóza je závažné život ohrožující onemocnění a proto podezření musí být potvrzeno nebo vyvráceno rozhodně v co nejkratší době navštivte lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: