Únava po citalonu

Dobrý den,má praktická lékařka mi nasadila Citalon, nejprve půlky 10mg a pak celé. Prvních 14 dní mi z nich bylo zle, motala se mi hlava, což se dalo čekat, naštěstí už příznaky odezněly. Teď začnu brát 20mg. Beru ráno po snídani, ale jsem z nich celé dopoledne hrozně ospala, zavírají se mi oči a jsem hrozně unavená. Doktorka mi řekla, že to odezní, že mám vydržet. Myslíte že to opravdu může ustat? Nebo mám léky zkusit brát v jinou denní dobu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mj. je nutné zvážit další okolnosti (neznám vaši případnou další medikaci a celou osobní anamnézu). Proto je nutné poradit se o pokračování léčby s vaší praktickou lékařkou.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x