Ureaplasma

Dobrý den, manželovi po vleklých zánětech moč. cest a pálení při močení byla zjištěna ureaplasma. Nechala jsem se testovat i já a jsem také pozitivní. Kojím své devítiměsíční dítě a moje gynekoložka mi řekla, že nemá žádná ATB pro kojící matky na tuto bakterii. Proto bych se chtěla zeptat, jestli můžu svého syna do roka kojit a až pak zahájit léčbu, protože mi vůbec nic není, nebo raději zahájit léčbu hned za cenu ukončení kojení. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jsou jen v moči a ne v krvi, není problém léčit až po kojení.důležité je načasovat léčbu s manželem.aby nebyl manžel po léčbě a vy před a naopak.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x