Ureaplasma - pár dotazů..

Obracím se na Vás s několika dotazy. Byl jsem přeléčen na ureplasmu doxyhexalem aktivně 14 dní. 4 měsíce po tom jsem měl jít na kontrolu, ale přepadla mě borolieza - dostal jsem antibiotika Sandoz 500 mg, na pět dní - a když jsem přišel nyní na urogolii, nemohl mi být proveden výtěr, protože jsem mezitím bral další antibiotika, které byly také na tuto nemoc.. Tudíž tam půjdu až lednu.. Nyní mám problém takový, že mi smrdí moc..Zapáchá, jinak než dříve..Ještě před 14 dněmi, jsem měl semtam výtok takové žmolky, psal jsem zde dotaz a psal jste že je to možná ještě náznak zánětu někde v močové trubice.. Já piji urologický čaj, nevím či to má význam, ale zdá se mi že už výtoky nemám. Je ještě něco, čím bych se o to mohl nějak postarat? Když nemohu jít na výtěr, aby bylo zjištěno, či je ještě něco ve mě ? Další dotaz je ohledně varlete, jedno mám větší jak druhé, kvůli ureaplasmě. Přibližně 3 měsíce od dobrání antibiotik jsem prvně zkusil masturbovat - abych zjistil či nebudu mít problémy..Udělal jsem se, vše bez problému..Jen mě napadá, či mohu mastrurbovat i nyní, aby se varle třeba při příjmu spermii nezvětšilo ještě více. Protože je poměrně velké, a při erekci se mi schovává v podbrišku, že nejsou obě dvě přímo v pytli, ale částečně schované, nemohu mít nějaký problém potom, že by mi zůstalo třeba někde v podbřišku mimo šourek ? A poslední dva lehčí dotazy - Co se děje ze spermiemi, které nejdou ze mě ven? Když v noci se mi zdají mokré sny, nebo mi stojí samovolně penis, což nechápu proč..Nebo když vidím semtam někde na internetu polonahé holky, a třeba se mi vytvoří spermie, zajímalo by mě, co se s nimi děje.. Když se nevyprázdním.. a úplně poslední, je ohledné mé uzdičky + močové trubice..Přiložil jsem zde tři fotky - Je uzdička dostatečně srostlá? kdysi se mi lehce na trhla, a přes to se mi tam dostala asi ureaplasma, není možné že bakterie zůstali někde v uzdičcce? Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Pokud máte stále ureaplasmu, tak se jí bez antibiotik nezbavíte. Spermie se nevytváří při vzrušení, ale pod vlivem hormonů a pokud nejsou vypuzeny, tak jsou v těle rozloženy imunitním systémem. Varle určitě nemáte větší kvůli ureaplasmě a pokud není v šourku, tak by to měl zhodnotit lékař při kontrole také

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: