Ureaplasma urealyticum

Dobrý den,ráda bych se zeptala, zda může mít nějaký vliv na těhotenství pohlavní nemoc Ureaplasma urealyticum, na kterou nyní beru antibiotika Ofloxin 200. Před pár dny jsem totiž zjistila, že jsem těhotná a nevím, zda mi nemůže nemoc a hlavně antibiotika nějak ublížit. Děkuji moc radu. S pozdravem Jarka V.

Odpověď odborníka:

dobrý den, v tomto stadiu,nemco neuškodí, potíže bymphly nastat později, mohl by hrozit předčasný porod. nevím,jak dloiho jste těhotná, ihned se popraďte s gynekologem, ofloxin se nesmí užívat v těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: