Ureaplasma x kondom

Zajímalo by mě, zda kondom zabrání přenosu např. ureaplasmy, mykoplasmat na druhé partnera? Jakou máte zkušenost s léčbou malých kondlyomat dusíkem? Slyšela jsem, že pokud se pořádně všechny vypálí, významně se snižuje riziko, že se mi znovu udělají. Děkuji, Radka N.

Odpověď odborníka:

Ano, preservativ zabrání přenosu těchto onemocnění. Odstraňuji kondylomata laserem , dusík mi přijde na penis dost drastický , pro nepřesnost a neúplnost ošetření je zatížen častou recidivou, tato u laseru odpadá... s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: