Ureoplasma

Po opakovaných zánětech moč. cest mi zjistili 2.6. ureaplasma urealyticum byl mi nasazen klacid na 7 dní. 10.6. jsem výsledky měla v pořádku a v ten den mi nasadili nolicin na noc - 20dní zárověn partnerovi klacid na 7 dní. Mám 27 denní cyklus a zjistila jsem slabě pozitivní těh. test dne 17.6., poslední MS 27.5.může být ohrožen plod? Nebo co mám dělat? děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Nikol, preparát Nolicin se v těhotenství nedoporučuje, takže bych ho nyní vysadila. Nelze říct zda budou mít antibiotika na těhotenství nějaký vliv, musíte jen počkat na vyšetření krve v průběhu těhotenství a ultrazvuková vyšetření. Začátkem těhotenství ovlivní vlastně každý nevhodný lék, či událost samotné těhotenství tak, že buď se udrží a je v pořádku, nebo se neudrží protože došlo během prvních dnů vývoje k závažné chybě. Přeji vám ať je u vás vše v pořádku a ať máte pohodové těhotenství.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: