Ureoplasma

Dobrý den. Proděla jsem infekci ureoplasma,léčba doxybene 10 dní,testy vyšly negativně,s partnerem chráněný pohlavní styk,orální nechráněný. Obtíže se znovu objevily,nucení,bolest v podbřišku,kultivace moči v pořádku. Je možný přenos orálním stykem? Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Přenos z dutiny ústní do podbřišku není příliš pravděpodobný, otázkou je spíše, zda gynekologická nebo urologická lečba byla dostatečná, nebo zda od partnera , pokud nebyl simultálně léčen, nedošlo k reinfekci. Obecně, je nutné vyšetřit oba partnery a též oba léčit. JZ

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: