Ureoplasma

dobrý den, s jinym partnerem jsem se léčila na ureoplasma. tenkrat mi zdravotní sestra rekla, ze jsem to mohla chytit jiz od prvniho pritele. prelecila jsem se a vysledky byli negativni. nyni za půl roku, kdy mam jineho pritele mam podezreni na ureoplasmu znova a lekar mi tvrdi, ze me musel pritel podvest. ale ja mu verim a docetla jsem se, ze nektera ureoplasma jsou rezistentni. znamena to, ze se mi ureoplasma mohlo vratit i kdyz jsem na nej byla prelecena a byli mi udelany negativni testy? muze se mi to vratit, aniz by jeden z nas nekomu zahnul? moc dekuju za pohotovou odpoved. Lila

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučeno to není (jak resistence bakterie nebo nevěra vašeho přítele). Vím, že je věrnost pro vás důležitá, ale jednoznačně vám na tuto otázku nikdo zpětně již nedpoví. Bylo by dobré nedělat si starosti, doléčit se a zkvalitnovat vztah s přítelem - hodně spolu mluvit a společně trávit co nejvíce času, aby se váš vztah prohloubil, hodně jste se poznali a k nevěře nebyl důvod. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: