Uro-vaxom jako náhrada antibiotik?

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně preparátu Uro-vaxom. Momentálně prodělávám v řadě již několikátý zánět močových cest a má praktická lékařka mi dnes místo antibiotik předepsala právě tento produkt. Že prý má stejné účinky jako antibiotika a zároveň je bez vedlejších účinků. Nicméně já se všude dočetla, že přípravek slouží pouze jako prevence a při akutních zánětech jako podpůrná léčba, nikoli náhražka antibiotik. Takže nevím, co si tom nyní myslet. Zánět je sice zatím jen v počátečním stádiu (kromě ostrého řezání při domočování a lehké bolesti v podbřišku nepociťuji žádné jiné horší příznaky), ale i tak nechci nic podcenit a opravdu bych nerada, aby se mi zánět rozjel ještě víc (zrovna v této době se mi to totiž moc nehodí…). Tudíž by mě zajímalo, jestli Uro-vaxom působí opravdu stejně jako antibiotika a zda se na něj v tomhle ohledu mohu spolehnout? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Uro-vaxom se podává současně a následně s antibiotiky - nejde o náhradu antibiotik. Navíc je účinný pouze u opakovaných infekcí s prokázaným původcem E.Coli.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+19 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x