Užívání keto diet

Dobrý den. orosila bych o odbornou radu zda mohu užívat Keto Diet, určeného pro redukci tělesné hmotnosti.Jem po baypasu- kardiochirurgické operaci srdce.Beru Anopyrin, Sectral, Presid ,Torvacard a Monotab. Děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Výrobce spatřuje v prodělaných srdečně-cévních onemocněních překážku pro užívání této diety (viz zde: http://www.ketodiet.cz/cs/co-je-ketodiet/je-ketodiet-pro-vas.html ). Protože by při užívání této diety mohlo dojít ke snížení přísunu energie pro životně důležité orgány (srdce), spíše tento postup nedoporučuji. Nejvhodnější bude se poradit s Vaším kardiologem. Možná by pro Vás byl spíše vhodný lázeňský pobyt s cílem redukce hmotnosti (Poděbrady, Konstantinovy Lázně).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: