Užívání methotrexatu x zubní implantát

Dobrý den, mám vytrženou šestku vpravo dole a jelikož již od roku 1999 beru Methotrexat (psoriatická artritida) nelze zub nahradit implantátem. V úvahu přichází pouze můstek nebo nic. Raději volím nic, neboť pro můstek musím obětovat dva zdravé zuby (obroušení). Je tomu skutečně tak, že implantát se "nemá rád" s Methotrexatem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by dojít k odhojení implantátu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: