Užívání neurotop retard 300

Prosím o radu: Již 2 měsíce užívám Neurotop retard 300 na zánět trojklanného nervu. Chtěla bych vědět, jestli mohu léčbu ukončit ze dne na den, nebo je potřeba léky postupně snižovat. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vymizení obtíží je vhodné dávku postupně snižovat (tedy např. každý týden o 100 mg) až se dostanete na nejnižší dávku, při které nebudete mít obtíže, příp. bude možné lék zcela vysadit. V případě pochybností se poraďte s lékařem.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zkušenosti se zánětem TN | Od: Kateřina | 28.9.2013 22:06
Pokud chcete diskutovat o zkušenostech se zánětem trojklanného nervu doporučuji uzavřenou skupinu Neuralgie trigeminu na FB https://www.facebook.com/groups/1421786511377566/
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: