Uzlina

Dobry den, od zari jsem prodelala tri anginy.nejprve jsem byla lecena penicilinem,pote zinnatem a ted rovamycinem. Zdurila se mi prava uzlina na krku. Z vyteru byl vyloucen streptokok,ale pravdepodobne tam muze byt stafylokok. Krevni testy na herpes viry vysly v norme. Jen jsem mela zvysene aslo.byla jsem kvuli uzline odeslana na sono a imunologii. Vysledky zatim nevim,myslite ze by mohlo jito rakovinu lymyfatickych uzlin? Necitim se uplne v poradku, jsem unavena, polykam jakoby pres knedlik. Uzlina je nebolestiva.trosku hur se mi mluvi. Nachlazena nejsem,nehubnu.dekuji aza vasi odpoved,natalie

Odpověď odborníka:

Milá Natálie,moc ráda bych Vás co nejdříve uklidnila a potěšila..Lymfatick uzliny jsou struktury,které působí jako filtr -aktivují se při zánětech ve spádové oblasti/ty nemusí být vždy infekčního původu/.Mnohem méně často bývá postižení uzlin působeno tak závažnými stavy,o jakých přemýšlíte-sono je vynikající metoda k popisu struktury uzliny,imunologické vyšetření by dokázalo rozpoznat důvod,proč se Váš organimus neúspěšně vyrovnává s infekcemi.Věřím,že co nejdříve budete mít možnost konzultovat nálezy se svým lékařem,a že odpadne důvod ke katastrofickým scénářům!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x