Uzlina

Dobrý den, prosím o radu. V třísle jsem si našla něco jako zvětšenou uzlinu. Začala jsem si tuto zvětšenou uzlinu mazat framykoinem, uzlina se zmenšila, ale úplně nezmizela. Jakmile jsem přestala framykoin užívat, začala se uzlina znovu zvětšovat. V místě zvětšené uzliny mi neroste ochlupení a kůže je hladká. Prosím o radu zda se může jednat o nádor nebo nějakou pohlavní chorobu? Mohla by to zbůsobit třeba antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych určitě neokládat návštěvu lékaře. Může se totiž jednat jako o zvětšenou uzlinu, tak např. i o drobný kožní zánět. Nedoporučuji ale mazat Framykoinem, je to antibiotikum, a ta by se neměla podávat bez lékařské indikace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: