Uzliny

Dobrý den, minulý týden, jsem navštívila krčního, protože dva roky zpátky jsem prodělala mononukleózu a od té doby mi natečou uzliny, nemůžu, ale odhadnou kdy a jak, protože pokaždé je to jiný. Na krčním, mi prohlídly jak uši, tak nos a v nose mi našly nosní mandlu. Říkali mi, že bych s tím měla jít na operaci?? myslíte, že to je příznak, toho že mi to nateče a když půjdu na operaci, že to už nenateče??? Je vůbec operace nutná??? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže máte ve vašem věku zbytnělou nosní mandli, považuji doporučení ORL lékaře k operaci za správné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: