Varikokela

Dobrý da se po operaci varikokeli vykonavať kulturistika nebude mít operovana varikokela nejake nasledky pro ktore bych nemohl delat kulturistiku ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, silový sport je rizikem pro opětovný vznik onemocnění jako je varikokéla, křečové žíly a hemoroidy

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: