Vhodnost cvičení

děkuji za rychlé zodpovězení mého dotazu který se týlal deformativní spondylosy,jak cvičit doma mě jistě naučí rehabilitační sestra,ale chtěla jsem začít chodit na cvičení pilates,je toto cvičení vhodné a můžu začít hned nebo počkat až bolesti úplně odezní,již nejsou velké,vysadila jsem i prášky proti boletem.Děkuji ještě jednou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pilates by vhodné bylo, pokud se nebudete přepínat a konzultovat svoje problémy se cvičitelkou, která vás může nasměrovat a bude vás i více kontrolovat, abyste cviky cvičila správně. Lepší by bylo po odeznění bolestí, pokud by ale neodezněly cca do měsíce, začněte oparně cvičit i tak. Doplnkové lehké cvičení od rehabilitační sestry bych potom cvičila i doma. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: