Vhodnost užívání clostilbegytu

Mám nízkou děložní sliznici, byl mi napsán Clostilbegyt, protože se snažím otěhotnět. Cyklus velmi kolísá od 17 DC do 28 DC. Takže ani nebyla možnost udělat hormonální profil, protože jsem posledně začala krvácet ještě před druhým odběrem krve. Je pro mě tento antiestrogen vhodný, když snižuje děložní sliznici? Až 19.den cyklu pocituji návaly - je to z úbytku estrogenu po užívání Clostilbegytu? nebylo by vhodnější nasadit Utrogestan i bez znalosti hormonálního profilu? Ovulaci možná nemám, ale někdy zřejmě ano, když krvácím až 28.den cyklu, tak nevím, jestli je rozumné pracovat na podpoře folikulů, když mě spíše trápí nedostatek estrogenů....

Odpověď odborníka:

Pokud budete ovulovat, nastartuje se celá osa, utrogestan je vhodný do kombinace, ale nic o Vás nevím, Váš lékař Vás zná, nemohu posoudit více. utrogestan by mohl cyklus srovnat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: