Vit. d u dětí

  • Dotaz od: Iva Vojtová
  • Publikováno: 3.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,synovi jsem chybou po 6. týdnech dávkovala vegantol jen 1xměsíčně, ale od 3.měsíce zase 1xdenně. Prosím Vás, je možné, že se to může negativně nezvratně projevit, bude to mit nasledky, ikdyz jiz pravidelne presne davkujeme.Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Není to problém, nemusíte mít obavy.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: