Vitaminy

Dobrý den , začala jsem brát vitamíny horcik zinek vápník a D, nemůže to uškodit když jsem nebyla na krvi a tyto složky nevím jestli mi chybí nebo nechybí? Často mám stavy na kolaps kdy mě je často těžko na hrudi jako když vylezu z kolotoče. Tlak ok i výsledky z niterný ok. Nevíte o co by se mohlo jednat, je to stav že mi je tak špatně že jako kdybych měla umřít. A je extrasystola porucha rytmu? Děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Vážená paní Šárko, pokud Vám doplňování vitamínů nedoporučil lékař, může při nesprávném dávkování dojít k předávkování. Pocit na omdlení nebo tíseň na hrudi může mít řadu příčin. Extrasystola je porucha srdečního rytmu; podle bližšího vyšetření EKG je možno posoudit její závažnost. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: