Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat dostala jsem k užívání na své poškozené vlasy methionin , nicméně k tomu nemám příbalový leták a nemůžu se nikde dohledat, zda užíváním methioninu se snižuje účinek hormonální antikoncepce nebo ne. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno. Methionin je aminokyselina, která je pro náš organismus nepostradatelná a má vám pomoci zlepšit syntézu bílkovin. Na účinnost antikoncepce nemá vliv. Přesto je ale lepší užívat antikoncepci a doplňky stravy s časovým rozestupem.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: