Vyhřezlá ploténka

Dobrý den,spoustu let se léčím s ploténkou a poslední měsíc je bolestivost už tak hrozná,že ani léky nezabíraj a pořádně nespím,natož abych měla něco dělat. Neuroložka mi zajistila pobyt v nemocnici,který musím prý podstoupit a pak teprve operace. Bez toho prý operace prý nepůjde.Nedá se někde zjistit,jestli musím nejdrív podstoupit 11 dnů ležení a různých pokusů v nemocnici a pak teprve operace,nebo zda je možno někde zařdit přímo operaci? Mám malé děti a je pro mě hrozná představa někde ležet. Děkuji za odpověď Blanka

Odpověď odborníka:

Vážená paní Blanko.

Cítím s Vámi a jsem si vědom toho,jak je Vaše situace těžká.
Musím Vám především poslat příznivou zkušenost z mojí praxe.
Bolest páteře by nikdy neměla být důvodem k doporučení operace!
Já pacienty s bolestí bez neposílám na ležení do nemocnice.
Přesto se mi i těžcí " plotýnkáři" uzdravují:-)
Mezi řádky Vašeho dopisu je znát bezradnost Vašeho lékaře a nedostatečná komunikace
mezi ním a Vámi.
Zkuste vyhledat rehabilitačního lékaře(rehabilitační klinika v Hradci má dobrou úroveň).
Anebo hledejte podle pověsti,ba i dojmu,jaký ve Vás terapeut zanechá-veselý výraz,čistá energie,pozitívní vztah k lidem je podmínkou!!!
Pokud nemáte dobrou zkušenost s běžnými léky na předpis, zkuste homeopatikum
Hypericum perforatum 15CH 5 granulí po 2 hodinách do úlevy.Doporučil bych Vám
Sédatif 3x2(též homeopatikum 3x2 asi 1-2 měsíce.
Vyhledejte rehab lékaře nebo fyzioterapeuta,který umí kinesiotejping,naučí Vás cvičit.
Dobrý sport je Nordic Walking,Velký míč, Flex Bar-na YouTube jsou pěkná videa.
Zákroky- zkuste najít pracoviště radiologie,které umí Facetovou denervaci.
Je to skvěle ulevující,ambulantní zákrok.
Nepodléhejte skepsi a rezignaci.
Jsem si takřka jistý,že Vám dokážem e pomoci!

https://www.google.cz/search?q=kinesiotaping&rls=com.microsoft:cs:%7Breferrer:source?%7D&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=r779U7WGA8KjO8X1gPgJ&ved=0CEYQsAQ&biw=938&bih=897

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x