Vynechání antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,beru antikoncepci minisiston a zapoměla jsem si vzít 15 pilulku,zjistila jsem to to večer,když jsem si šla brát 16 pilulku a asi za tři hodiny jsem měla pohlavní styk,pak jsem si zase vzala v pátek,jako vždy a v sobotu ráno jsem měla zase pohlavní styk,jaké je riziko otěhotnění,tuto antikoncepci beru už 7 let a nikdy se mi to ještě nestalo,nevím co jsem dělala,děkujo za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění velké není. Doporučuji vynechat pauzu mezi platíčky a těhotenský test s odstupem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: