Vynechání menstruace

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT,JE MĚ 45LET JSEM PO INSEMINACI 10.5(TJ 22DNÍ).DO DNEŠNÍHO DNE NEMENSTUUJI.DĚLALA JSEM SI TĚHOTENSKÝ TEST DNES A NIC NEGATIVNÍ.CHCI SE ZEPTATA ZDA NEMŮŽE JÍT TŘEBA O NÁSTUP MENOPAUZY?DO DUBNA JSEM MENSTRUOVALA PRAVIDELNĚ 28-30DNÍ A PĚT DNÍ NORMÁLNĚ.MÍRNĚ MĚ POBOLÍVÁ V PODBŘIŠKU PODOBNĚ JAKO PŘED MENZES.DĚKUJI MOC

Odpověď odborníka:

Dobrý den, inseminaci lze provést pouze u ženy, která má normálně fungující vaječníky, což se zjištuje hormonálním vyšetřením. Takže nástup menopausy je nepravděpodobný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: