Vysoká hladina testosteronu

Dobrý den. U obvodního lékaře mi byla zjištěna hladina testosteronu 2,35. Jedná se o skutečně velmi zvýšenou hladinu? Dá se tato hladina spravit antikoncepcí a je možné, že se mé nadměrné ochlupení a postupování vlasů z čela budou zhoršovat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o velmi vysokou hladinu se nejedná, ale pokud se kromě nadměrného ochlupení objevuje také ustupování vlasů z čela, bylo by na místě podrobnější endokrinologické vyšetření. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: