Vysoký krevní tlak

Dobrý Den.Před týdnem jsem prodělal angínu měl jsem kolem 40°c .Dnes jsem ráno vstál šel jsem na WC a po usednutí se mi zatočila hlava a vzápětí jsem spadl na hlavu ,natáhl jsem se a dostal jsem třes po dobu asi 2 minut .Pak jsem se z toho probral a nadále se mi nestále zvedá při sebemenší namaze tlak.Jedná se z dusledku angíny o plicní hypertenzi. Předem děkuji za Vaši radu !!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivo! Plicní hypertenze je poměrně závažná jednotka a z Vašeho dotazu nerozumím tomu, zdali se ptáte na to, je-li možné ji "dostat" po angíně, nebo zdali Vám byla diagnostikována... Může se jednat o dozvuk vyčerpání organismu, doporučuji opatrnou, ale pravidelnou rehabilitaci a opatrnou rekonvalescenci.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x