Yaz

Dobrý den, nyní třetí měsíc užívám antikoncepci YAZ. Předtím jsem čtyři měsíce užívala Chloe, jelikož jsem se obávala, že mám na těle více chloupků než je normální. Dnes již vím, že jsem jich měla sice trochu víc, ale ne víc než je normální. Obávám se však, jak budu vypadat, až antikoncepci YAZ vysadím. Je možné, že si tělo na antikoncepci zvykne a samo už pak nebude schopno s androgeny bojovat? Velmi se toho obávám, děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vysazení antikoncepce se situace vrátí k původnímu stavu, určitě nedojde ke zhoršení. Tělo si na antikoncepci nezvykne, a už vůbec tělo nebojuje s androgeny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Yaz: opozdeny menzes | Od: Barbora | 21.7.2015 10:17
Dobry den, rada bych se zeptala. Beru druhou
krabicku antikoncepce Yaz a mesicky jsem dostala
5den od bilych placebo prasku. Vlastne v den kdy si
mam brat prvni prasek z noveho platicka. Tak nevim
jestli si ho muzu vzit nebo mam pockat az mi zkonci
mesicky a az pak si vzit prasek z nove krabicky.
Dekuji za odpoved
reagovat
re:Yaz: opozdeny menzes | Od: uLékaře.cz | 28.7.2015 11:07
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: