Zanět ledvin

Dobrý den je mi 22let pani doktoka mi předepsala triprim 200mg jim ho již devátý den a začala mě bolet třísla. Chtěl sem se zeptat jestli to ma nějaký vliv na ty léky, nebo ten zánět. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, bolesti v tříslech s největší pravděpodobností vůbec nesouvisejí s užíváním Triprimu,a současně nemohou mít vliv na jeho účinek. Doporučuji Vám absolvovat kontrolní vyšetření včetně analýzy moče zhruba 3 dny po ukončení antibiotické léčby. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: