Zánět ušního boltce.

Dobrý den, mé 2,5 leté dceři zčervenalo ucho v oblasti ušního boltce a udělaly se stroupky, ucho je také trochu oteklé. Dcera si nestěžuje na bolest a ani nemá teplotu. Dětská lékařka předepsala mast fucidin 2x denně po dobu 7 dní. Ucho se zahojilo a nyní po týdnu se to objevilo znovu. Chtěla bych se zeptat jaká je příčina tohoto onemocnění a zda bychom měli zajít ke kožnímu lékaři. Děkuji mnohokrát za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, zajděte ke kožnímu lékaři. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Výrustky před ušními boltci u plodu | Od: Šárka | 11.2.2014 16:04
Dobrý den, jsem ve 21tt těhotenství a dnes na genetice mi zjistili, že má miminko výrůstky na obou uších před boltci o velikosti cca 3mm. Pan doktor řekl, že to může být kosmetická vada a nebo ovlivňovat sluch dítěte. V tom šoku jsem zapomněla úplně říct, že já měla někde na ušním boltci před x lety taky výrůstky velikosti hrášku. Na kožním mi to vždy vyřezali a měla jsem klid. Může být tohle dědičné? Děkuji za odpověď.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Pět příznaků, že v ráně probíhá infekce
Články: Pět příznaků, že v ráně probíhá infekce
Hojení samo o sobě je velmi...
Astma se umí dobře maskovat, třeba v podobě kašle
Články: Astma se umí dobře maskovat, třeba v podobě kašle
Když se řekne průduškové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Mužské zevní pohlavní orgány
Články: Mužské zevní pohlavní orgány
Starověcí učenci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: