Zlomenina lýtkové kosti

Zlomil jsem si lýtkovou kost ,šikmá zlomenima. 10 týnů sádra,4 týdny našlap 25kg,4 týdny nášlap 50% váhy.Kdy je předpoklad konečného zhojení. Je mi 56 let.

Odpověď odborníka:

Pokud je holenní kost neporušena je nález příznivý. Pokud je zlomenina lýtkové kosti výše nad hlezenným kloubem je předpověď rovněž velmi dobrá Plné zhojení cca do 6-8 týdnů.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: