Zapomenutí pilulky antikoncepce

Dobrý den. Beru anitikoncepci MINERVA, v pátek jsem si zapomněla vzít prášek (bylo to ve 2. týdnu užívání) a druhý den v sobotu ráno jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk. Přítel ale neví jesli se "udělal" do mě. Můžu být těhotná? V sobotu když jsem zjistila, že jsem si nevzala prášek(v obvyklou dobu, co si beru antikoncepci), vzala jsem si dva najednou. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Gravidita se spolehlivě vyloučit nedá, pokd se menses nedostaví v termínu udělejte si těhotenský test. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: