Zkrácení doby užívání ha stodette

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli hrozí nějaký problém pokud jsem si zkrátila dobu užívání o 5 dní, čili pauzu jsem začala po 16 dnech? HA Stodette užívám 9 měsíců. S pozdravem Vlasta

Odpověď odborníka:

Pokud jste zkrátila užívání o 5 dní pak není vyloučeno,že by mohlo dojít k otěhotnění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: