Zlatý stafylokok, neustále "nemocný"

Dobrý den, už to bude asi přes rok co mám takovou "stálou rýmu", neboť prakticky každý den vysmrkám minimálně tak 15 kapesníku a to bylo jen v těch lepších dnech. Zhruba od září až někdy do začátku listopadu jsem byl rád, protože to vypadalo že už jsem v pořádku, ale už je zase "zpět". Respektivě, před letníma prázdninama mi doktor zjistil že mám zlatého stafylokoka, což byl také důvod proč jsem smrkal žluté nudle. Máme byla ale zásadně proti tomu, abych se "cpal" antibiotiky, když te není nutné, protože si na to viry pak zvykají a následně ty antibiotika nefungují... Jde o to že moje máma přestala chodit k doktorovi, protože našla nějaký léčení budoucnousti, je to docela divné, ale prý jí to pomohlo, tak jsem se rozhodl že to zkusím a asi to trochu opravdu pomohlo, už nemám žluté nudle no... Mysleli jsme si tedy že už ho nemám, ale nedávno mi nějaká ta "sestřička" naměřila že ho jěště prý mám. Upřímně nevím co si o tom mám myslet ale dost mě to neustále smrkání štve. Ps. nic jako virové onemocnění (či co ten stafylokok vlastně je) jste v kolonce problém něměli, tak jsem trochu váhal co vybrat... :/

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jane, zlatý stafylokok patří mezi nebezpečné bakterie a je tudíž vhodné snažit se jej pomocí vhodných antibiotik v těle zcela vyhubit. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: