Zlatý stafylokok v těhotenství

Dobrý den,jsem ve 37 tt,ve stěru z pochvy mi byl nalezen zlatý stafyloko,užívám Macmiror 500.Pokud by nebyla léčba úspěšná,jaké hrozí dítěti komplikace při průchodu porodními cestami?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý de, Blanko. Nemá smysl nyní předjímat, že by léčba nyní byla neúspěšná. V případě, že budete mít infekci i v průběhu porodu, bude probíhat pod clonou antibiotik, stejně tak bude hlídáno Vaše dítě. Jako komplikace je možný septický stav dítěte, v případě že se výše uvedené nehlídá. To však není Váš případ.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: