Zlatý stafylokok v rukou, krku a konečníku

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zlatého stafylokoka, jedná se o to, že mi byl zjištěn na rukou, v krku a konečníku. Beru autovakcínu, jsem asi tak v polovině. Chtěla bych otěhotnět, mám již vysazené prášky, ale dostala jsem strach, zda se nemůže plod poškodit, či zda vůbec může člověk otěhotnět? Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět samozřejmě můžete, v každém případě bude lepší, pokud se snahou o početí počkáte, dokud se nepodaří zlatého stafylokoka vyléčit, I poté byste ale měla dbát na své zdraví a snažit se posílit imunitní systém - poraďte se se svým lékařem. Pokud by se Vám nedařilo otrěhotnět déle než rok, doporučuji obrátit se na lékaře (gynekologa), který Vás vyšetří, podobné vyšetření by měl absolvovat i partner (u sexuologa nebo urologa).

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x