Zlomená klíční kost

Dobrý den, jsem 2 dny po sundání, na rentgenu kost ještě neni uplně srostlá dotýkaj íse konce, doktor řekl že kruhy už nemaji cenu a sundal mi to a at si na to dávám měsíc ještě pozor. :-) mám strach aby to srostlo v pořádku . Děkuji za odpověd Odpověď odborníka: Měl jsem to měsíc v delbetových krizích :-))

Odpověď odborníka:

Po měsíci lze předpokládat dobrou tvorbu svalku, pokud je zlomenina v dotyku a uspokojivém postavení. I když je malý posun ten se u maldých lidí remodelací svalku upraví. Vhodná rehabilitace, cvičit. U mladých lidí je většinou takový postup správný. Jistá opatrnost je ale vždy na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x