Zlomenina předloktí

Můj osmiletý syn si zlomil předloktí, obě kosti. Po osmi týdnech léčení má zatím ještě dlahu, ale všimla jsem si, že mu pomaleji rostou na zraněné ruce nehty a navíc mu ubývá pigment kolem kloubů na prstech. Myslíte, že to bude trvalé? Je vhodné nějaké další léčení? Neuro apod...? Dekuji

Odpověď odborníka:

Moniko,
pokud se po sundání dlahy objeví porucha hybnosti , tak by neurologické vyšetření popř. rehabilitace byly na místě. Ale pokud bude vše v pořádku, což předpokládám, tak růst nehtů i zlepšení pigmentace by se mělo dostavit záhy, poté co dlaha přestane mírně utiskovat cévy na končetině a celkově se zlepší krevní oběh.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: