Žlučníkové kameny

Jiz6dva roky mám zjištěné zlucnikove kameny které mu nezpusobuji žádné potíže jen tlak v oblasti žlučníku cítím muj dotaz zní nehrozí mi komplikace třeba že by mi žlučník prasknul nebo rakovina žlučníku na odběru krve jsem byla na chirurgii před půl rokem a vše bylo v pořádku. ...také bych se chtěla zeptat můžu se snažit o početí i přesto že mám kameny děkuji

Odpověď odborníka:

Terezo, pokud jsou kameny bezpříznakové, většinou není potřeba dalšího zákroku. V okamžiku, kdy by Vás začalo bolet břicho, došlo by k vycestování kamene a žlučníkové kolice, pak je lepší kameny vyndat, resp. odstranit žlučník. Žlučník může prasknout při zánětu, právě při žlučníkovém záchvatu. Stran početí se domluvte s chirurgem, je nutné znát velikost, charakter apod. Je možné domluvit konzultaci i přes naši poradnu, pokud byste měla zájem o chirurgické řešení. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x