Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

**

Gynekologie Klára . 21.2.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, za jak dlouho můžu po operaci naříznuté panenské blány zkusit pohlavní styk? Někdy mě pobolívá v podbřišku na levé straně, nevíte, čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Zhruba za 14 dní až 3 týdny, vyjádření o bolesti v podbřišku je těžko možné bez vyšetření, může to být gynekologická příčina,chirurgická příčina nebo i od pateře nebo od močových cest příjemný den

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

(Ne)pravidelná menstruace?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je normální,že se můj menstruační cyklus...

(Ne)Škodlivost kosmetických přípravků v těhotenství

Dobrý den, předem se omlouvám za možná zbytečný dotaz, ale jelikož jsem prvorodička...

(Ne)užívání Cipralexu

Dobry den. Pred par dny jsem se zde jiz ptala, mela bych jeste jeden dotaz....

(Nejspíš bradavice) na předkožce

Dobrý, den chci se zeptat na tento problém. Objevilo se mi toto na předkožce...

(Nejspíš bradavice) na předkožce

Dobrý, den chci se zeptat na tento problém. Objevilo se mi toto na předkožce...

(new) lék - HYIODINE (pomůže) ?

Dobrý den. Slyšel jsem od mé známé, že v ČESKU (asi se jmenuje MuDr. Ondřej...

(Speky) utvar pod pupkem ze speku?

Dobrý den.Je mi 14 let a vazim cca87kg.A před 4 dny jsem si všiml ze mám pod...

(Vyrážka)

Dobrý den. Asi před pěti dny se mi na hřbetu ruky (v oblasti kloubů prstů) ukázaly...

(zřejmě) vaginální mykóza

Dobrý den, mám takový ''menší'' problém..Už...

}edoslýchavost

Dobrý den moje dcera má těžkou percepční nedoslýchavost. Dobře kompenzovanou...

\endokrinologie

Dobrý den, Manželka má suprimovaný kortizol a ACTh / kolem 1 /, aldosteron...

\na levém spánku mi bije cévka

Dobrý den, chtěla bych jsem se zeptat jestli je normálni, když mi místami...

"těhotenské" břicho

Zdravím a prosím o radu! Je mi 40 let, měřím 168, vážím 72-73kg. Od 35let jsem...

" překážející " zuby

Dobrý den, zhruba týden mě pobolívají zuby na levé straně nahoře i dole od 4....

"Afty" v oblasti konečníku

Dobrý den, již asi desátý den mě trápí nepříjemné pálení a řezání v oblasti...

"boule" v oblasti beder

Dobrý den, ve spodní části beder, hned nad zadkem mám jakoby nateklou bouli,...

"BOULIČKA" - ZVĚTŠENÁ SLIZNICE V NOSE

Dobrý den (jednou jsem již dotaz pokládala, bylo mi však napsáno, že bez fotky...

"bulka na varleti"

Dobrý den, nejspíš již mnoho týdnů mám na levém varleti jakýsi hrbolek, jistě...

"Bulka" nad pupkem

Nad pupkem na pravé straně mam bulku spíše delší směrem nahoru chtěl bych se...

"bulka" u konečníku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mám Trombosovaný hemorhoid. Před 3...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×