Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

4asté močení,palčivá bolest na konci močení,krev v moči

Lenka . 23.12.2014 redakce uLékaře

Dobrý den,už jsem se jednou ptala,asi před 14 dni,ale teď se má situace zhoršila,mám krev v moči,někdy jsou tam kousky krve někdy je to jak když mám menstruaci.Jsem po onkologické léčbě děložního čípku-operace nebyla možná.Je to už 8 let,bylo vše v pořádku.Ale teď víc jak 2 měsíce mám časté nutkání na malou,někdy jen po kapkách,bolest na konci močení,tlak na pravé straně podbřišku a bolest zad-ta není stálá.V noci chodím co 2 hodiny na malou,přesto že od 19 hodin nepiji.Jako dítě jsem prodělala chronický zánět močových cest,ale po prvním porodu v 21 letech se vše srovnalo.V roce 2005 na konci roku jsem začala mít opět tyto problémy,ale příčinou byl nádor děložního čípku.Který mi v roce 2006 začali razantně léčit.Pak bylo celkem vše v normě ale v roce 2013 mi zjistili lupus erymatodes od té doby mám různé problémy.klouby, otoky nohou, únava, zvracení,hubnu pak zas přiberu,nechutenství atd.Nepracuji jsem v domácnosti a k lékaři nechodím snažím se vše léčit bylinkami.Jsem bývala porodní asistentka takže se snažím lékaře nezatěžovat.Ale teď jsem vystresovaná a mám i trochu strach. Děkuji za odpověď a přeji hezké vánoční svátky plné pohody.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, obávám se, že bez lékařské pomoci to dále moc nepůjde. Můžete mít zánět močových cest, ale klidně by mohlo jít i o nádorové onemocnění nebo recidivu předchozího nádoru. Osobně bych Vás ihned začal vyšetřovat, protože anamnéza a příznaky jsou varovné

Související dotazy

Potíže přo močení
Dobrý den, už poněkolikáté trpím na pálení při močení,...
Bolest břicha při močení
dobry den porebovala bych se zeptat uz nejaky den mne...
Pálení při močení
Dobrý den, může pálení při močení způsobovat mykóza?
Husí kůže při močení
Dobry den chtel jsem se zeptat. Pri moceni me oblije...
Bolest při močení
Dobrý deň moja vnučka má 8 roková také 3 dní pred spaním...
Zarudnutí penisu, svědění pří močení
Dobrý den mám zarudlou špičku žaludu a při močení svěďí...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

4 týdny po operaci slepého střeva

Dobrý den, jsem 4 týdny po operaci slepého střeva. Zánět byl rozsáhlý, gangrenozni,...

4 týdny po plastice předního zkříženého vazu s použitím ST-G štěpu


4. dávka prevenaru

Dobry den paní doktorka, syn (nyní 21měsíců) má očkování prevenarem 13 v 4.,...

4. den pouze hmatova bolest v PD části břicha

dobrý den, 4.den mě bolí okolo břicha, jen když zatlačím na ono místo nebo...

4. leté dítě a cysty

Dobry den, na mou zadost pro neustale bolesti bricha, zjistil pediatr na zaklade...

4. žebro

Dobré dopoledne, zhruba před dvěma roky jsem si při zápase v házené zlomila...

4.týden těhotenství, genitální opar a infekce léčená antibiotiky a vliv na miminko

Dobrý den, jsem ve 4. týdnu těhotenství a minulý týden jsem poprvé prodělala...

4.týden těhotenství?

Dobrý den pane doktore, jsem v takové nejistotě, tak bych se chtěla zeptat na...

40 dni bez menstruace, tekutina v břiše

Dobrý den, chci se zeptat, od 16.3. jsem brala orgametril 2x1 14 dní na úpravu...

40° horečka bez jiných příznaků

Dobrý den máme devíti měsíční holčičku která má už 5 dní a 40 ti stupňové horečky...

4D celkové vyšetření zdravotního stavu


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


5 cm šroub ?

Dobrý den,pane doktore,prosím Vás,v červnu 09,jsem byla na operaci zanártní...

5 DC Clostillbegyt + 17 DC Agolutin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, paní doktorka mi předepsala Clostilbegyt 5...

5 den mi mešká MS

Dobry den 5 den mi mešká MS boli me prsa i obcas podbrisek udelalo se mi i akne...

5 dni se probouzim den co den unavenejsi a unavenejsi

Dobrý den, už 5 dni se probouzim den co den unavenejsi a unavenejsi i přesto...

5 let jsem neměla sex

zdravím vás. mám asi trochu hloupý dotaz, ale 5 let jsem neměla sex, mám teď...

5 leta dcera ma horecky a otok v obliceji, pod ocima nejvice

Dobry den, ma petileta dcera ma od stredy tohoto tydne horecky splhajici ke...

5 leta dcera ma horecky a otok v obliceji, pod ocima nejvice

Dobry den, ma petileta dcera ma od stredy tohoto tydne horecky splhajici ke...

5 měsíců bez měnstruace

Dobrý den, prosím o Váš názor. Začátkem dubna jsem prodělala interupci (přestala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×