Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

5 cm šroub ?

Chirurgie Milena . 18.12.2009 redakce uLékaře

Dobrý den,pane doktore,prosím Vás,v červnu 09,jsem byla na operaci zanártní zlomeniny 5 MTT,mám tam 5 cm šroub.Chci znát Vaši odpověď,zdali šroub z nohy vyndat,je to lepší? Nebo to do budoucna vůbec nevadí, že tam zůstane? Děkuji moc !

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zda vyjmout či pomechat záleží na způsobu fixace, někdy je to nuté šroub ponechat. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím ortopedem. Hezký den.

Související dotazy

Šroub v noze
Krásný dobrý den,pane doktore,prosím Vás,chci se zeptat,v...
Syndesmální šroub
Dobrý den, jsem 6 týdnů po osteosynteze hlezna - LCP...
Příčný fixační šroub
Pane doktore, velice děkuji za odpověď ohledně zátěže...
Šroub v koleni
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně sportu, když mám...
Šroub v kotníku
Dobrý den, je mi 14 let a 28.9.2011 jsem spadla z koně...
Otok po operaci zlomeniny 5. metatarzu
11.5. jsem byla na operaci se zlomeninou 5 metatranzu,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

4. den pouze hmatova bolest v PD části břicha

dobrý den, 4.den mě bolí okolo břicha, jen když zatlačím na ono místo nebo...

4. leté dítě a cysty

Dobry den, na mou zadost pro neustale bolesti bricha, zjistil pediatr na zaklade...

4. žebro

Dobré dopoledne, zhruba před dvěma roky jsem si při zápase v házené zlomila...

4.týden těhotenství, genitální opar a infekce léčená antibiotiky a vliv na miminko

Dobrý den, jsem ve 4. týdnu těhotenství a minulý týden jsem poprvé prodělala...

4.týden těhotenství?

Dobrý den pane doktore, jsem v takové nejistotě, tak bych se chtěla zeptat na...

40 dni bez menstruace, tekutina v břiše

Dobrý den, chci se zeptat, od 16.3. jsem brala orgametril 2x1 14 dní na úpravu...

40° horečka bez jiných příznaků

Dobrý den máme devíti měsíční holčičku která má už 5 dní a 40 ti stupňové horečky...

4asté močení,palčivá bolest na konci močení,krev v moči

Dobrý den,už jsem se jednou ptala,asi před 14 dni,ale teď se má situace zhoršila,mám...

4D celkové vyšetření zdravotního stavu


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


5 DC Clostillbegyt + 17 DC Agolutin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, paní doktorka mi předepsala Clostilbegyt 5...

5 den mi mešká MS

Dobry den 5 den mi mešká MS boli me prsa i obcas podbrisek udelalo se mi i akne...

5 dni se probouzim den co den unavenejsi a unavenejsi

Dobrý den, už 5 dni se probouzim den co den unavenejsi a unavenejsi i přesto...

5 let jsem neměla sex

zdravím vás. mám asi trochu hloupý dotaz, ale 5 let jsem neměla sex, mám teď...

5 leta dcera ma horecky a otok v obliceji, pod ocima nejvice

Dobry den, ma petileta dcera ma od stredy tohoto tydne horecky splhajici ke...

5 leta dcera ma horecky a otok v obliceji, pod ocima nejvice

Dobry den, ma petileta dcera ma od stredy tohoto tydne horecky splhajici ke...

5 měsíců bez měnstruace

Dobrý den, prosím o Váš názor. Začátkem dubna jsem prodělala interupci (přestala...

5 měsíců po styku jsem nedostala menstruaci

Chtěla bych se zeptat, na začátku července sem měla styk. Od té doby sem 5x...

5 měsíců přetrvávající kašel - jak dále postupovat?

Dobrý den paní doktorko, již od června mě trápí mokrý dávivý kašel. Zpočátku...

5 měsíců utrpení...

Dobrý den,mám takový problém,který mi přetrvává již skoro půl roku...začalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×