Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antibiotika a účinek HA

Gynekologie Barbora 30.9.2015

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a doktorka mi předepsala antibiotikum Nitrofurantoin-ratiopharm. Antibiotika budu brát ale zrovna v pauze, kdy mám menstruaci. Tak bych se ráda zeptala, jestli nehrozí otěhotnění, beru totiž HA Mercilon. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Účinek na antikoncepci je menší než se traduje a budete je užívat ještě v pauze gravidita by hrozit neměla.
Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
HA a antibiotika
Dobry den chtela bych se zeptat jestli antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid...
Antikoncepce a antibiotika.
Dobry den, 3 tydny jsem brala antibiotika, ktere mohou...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, 29.12. jsem dostala antibiotika (Duomox...
Antibiotika a ha
Dobrý den chtěla bych se zeptat na ovlivňování antikoncepce...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika a sportování

Dobrý den. Včera jsem u doktora dostal antibiotika Doxybene 200mg - mám totiž...

Antibiotika a strevni potize

Dobry den, beru antibiotika Ospen 1500 na anginu a beru je treti den a k tomu...

Antibiotika a těhotenství

Dobrý den jsem asi 4 as5 týdnu těhotná před 14 dny jsem byla na laparoskopii...

Antibiotika a těhotenství

Dobrý den, na zánět močového měchýře užívám antibiotika Nitrofurantoin retard-ratiopharm....

Antibiotika a těhotenství

Dobrý, chcela by som sa opýtať ci užívanie penicilinu moze nejako ovplyvniť...

Antibiotika a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a účinky antibiotik v případném počátku těhotenství....

Antibiotika a těhotenství

Dobrý den, lěkařka mi předepsala Ciplox 500 na infekci močových cest. Pokoušíme...

Antibiotika a těhotentství

Znamená to tedy, že by případné počínající těhotenství bylo z důvodu antibiotik...

Antibiotika a testy na pohlavní nemoci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptet jestli může užívání antibiotik ovlivnit výsledek...

Antibiotika a trávení

Dobry den od 14let se potykam s akne,od te doby leci kozni lekarka.po porodu(3...

Antibiotika a účinek HA

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a doktorka mi předepsala antibiotikum...

Antibiotika a účinnost antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli můžou antibiotika Augmentin 625mg ovlivnit...

Antibiotika a vaginální infekce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V nynější době užívám antibiotika Nolicin...

Antibiotika a vaginální výtok

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a beru antibiotika - Nolicin. Beru je...

Antibiotika a Valproat

Můžou léky Valproat Chrono Sandoz ovlivnit účinek antibiotik Klacid 250 nebo...

Antibiotika a vrtání zubů

Dobrý den, beru antibiotika od 31,10,2015 na svou angínu a 8.11.2015 mám jít...

Antibiotika a vycházky

Pěkný den, ráda bych se zeptala, zda je možné chodit s malým dítětem (10. měsíců)...

Antibiotika a vyrážka

Dobrý den, minuly tyden jsem brala antibiotika a chodila normalne do prace,...

Antibiotika a zákrok

dobrý den, mám dokaz dostal jsme angínu a mám antibiotika a začal mě bolet i...

Antibiotika a zánět prostaty

Dobrý den,na chronický zánět prostaty jsem u lékaře dostal Atb doxybene 100...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok po artroskopii kolena

za jak dlouho by mel zmizet otok po artroskopii kolena a odstraneni menisku.

Potíže s nosními dutinami

Dobrý den,prosím Vás o radu.Mám vleklé potíže s nosními dutinami..stále mě bolí...

Obava z rakoviny děložního čípku


Nezaplombovaná díra v zubu

Před pár dny byla naše dcera (5 let) u zubařky s kazem. Zubařka jí ho vyvrtala...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, minulý týden jsem byl na chirurgickém odstranění kondylomat. Teď...

Štítná žláza - laboratorní hodnoty

Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy mam TSH 1,1 a ft3 5,23 a...

Bolest zadní části hlavy


Rotaviry

Dobry den, mohu se zeptat jak se prenaseji rotaviry, jaka je inkubacni doba,...

Pálení v pochvě před menstruací

Dobrý den. Prosím Vás je normální pálení v pochvě před začátkem menstruace?...

Angina, afty, herpes

Dobrý den p. doktore, p. doktorko, mám malý dotaz. V neděli mě bolely svaly...

Stehy na noze

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jsem po zakroku kde mě z kotníku vytahovaly...

Zvýšení hmotnosti


Dušnost

Dobry den, uz delsi dobu (tak 3 roky) me trapi pocity dusnosti, jakoby sevreni...

Antibiotika a alkohol


Neznámá vyrážka na penisu

Dobrý den,už tak cca před rokem se mi na penisu vytvořila nějaká neznámá vyrážka...

Pachuť a snížená chuť v ústech

Dobrý den vážená paní doktorko, budou to již tři týdny, co jsem ze dne na den...

Vysušená sliznice v krku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na potíže s polykáním a vracení se jídla a...

Krevní tlak

Dobrý den,zajímá mě jak moc organismu škodí trvalý diast.tlak pod 65,přitom...

Activelle a jeho vysazení


Ikterické sérum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená Ikterické sérum v pozn. ve výsl....

Reklama
Zavřít