Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibiotoka a antikoncepce

Antikoncepce Kristýna . 21.5.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohou mít antibiotika ROVAMYCINE 3M.I.U. vliv na antikoncepci HARMONET. Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tato antibiotika účinek antikoncepce neovlivňují.

Související dotazy

Antikoncepce Logest a antibiotika Amoksiklav
Dobrý den, ve čtvrtek 18.10.2012 doberu antibiotoka...
HAC a ATB
Dobry den, beru uz par let antikoncepci Tri regol......
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotikum

dobry den rad bych se zeptal jak je skodlive brat casto antibiotika během posledniho...

Antibiotikum

Dobrý den. mám dost specifický dotaz který mi zatím žádný lékař nedokázal odpovědět....

Antibiotikum a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem začala brát antibiotikum Amoksiklav 650 mg a na víkend...

Antibiotikum Amoxicilin a ztížené dýchání

dobry den chtela bych se zeptat mam infekci a beru amoxicilin ale mam i mensi...

Antibiotikum Biseptol

Dobrý den, před týdnem mi ošetřující lékařka předepsala Biseptol kvůli zánětu...

Antibiotikum Levofloxacin mylan a těhotenství

Dobrý den, brala jsem antibiotikum Levofloxacin Mylan, jsem 35. den cyklu...

Antibiotiky DOXYHEXAL 200 TABS - 2 x denně

Dobrý den, dnes jsem byla opět u lékaře s výtokem (s příměsí i krve) a předepsal...

Antibiotiky zřejmě neléčitelná ureaplasma

Dobrý den, manželku trápí silně pozitivní ureaplasma. Dvakrát bez výsledku užívala...

Antibiotitka+antikoncepce

Dobrý den, mám takový dotaz. Na léčbu angíny mi doktor předepsal antibiotika...

Antibiotka

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na antibiotika doxybene a azitrox,pokuď tyto...

Antibitika

rád bych zas chodil do posilovny ale nejsem si jisty jestli je to vhodne jeste...

Antibitoika a alkohol

Dobrý den. Beru antibiotika Azitrox 500. Ve středu je mám dobrat, ale prý mají...

Antibotika po operativním odstranění močového měchýře - doplnění

Dobrý den, posílal jsem níže uvedený dotaz, na který jsem dostal rovněž níže...

Anticoncepce a pribirani na vaze

Chtela bych se zeptat,po porodu(srpen 09) jsem dostala antikoncepci Cerazette,pred...

Antidepresia

Dobrý den,mám úzkostněpanickou poruchu a už 12 let beru 1x denně 1,5mg lexaurin...

Antidepresia a sexualita

Dobrý den, můj dotaz spočívá v tom,jestli existují AD,po kterých nenastane...

Antidepresia, risperdal a sex

Dobrý den, chtěl bych se zeptat existují nějaká antidepresiva ,které nesnižují...

Antidepresiva

Dobrý den, je mi 21 let, a poslední dobou trpím úzkostnou poruchou, je to už...

Antidepresiva

Dobrý den, již 18 let užívám lék Cipralex. Po smrti otce v mých 11 letech u...

Antidepresiva

Dobrý den,rád bych se Vás paní doktorko zeptal na užívání Trittico AC 150,dostal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×